Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lüks cipiyle çocuklarını böyle dilendirdi!

Lüks cipiyle çocuklarını böyle dilendirdi!

YAŞAM Haberleri

Adana'da çocuklarını lüks cipten indirip ışıklarda dilendiren Suriyeli 35 yaşındaki Abdullah Muhammed polis tarafından yakalandı.

Adana'da lüks ciple getirdiği çocukları dilenmeleri için ana cadde ve kavşaklara bırakan Suriyeli 35 yaşındaki Abdullah Muhammed, suçüstü yakalandı.


OTURMA İZNİNİ GÖSTERDİ
Merkez Seyhan İlçesi'ndeki devriye gezen polis ekipleri, Suriye plakalı cipten inen çocukların kırmızı ışıkta dilendiğini fark etti. Bunun üzerine takip edilen araç Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'nda durduruldu.
İçinde 2 çocuk ve 1 kadın bulunan cip sürücüsü Abdullah Muhammed, Adana Valiliği'nin verdiği geçici oturma iznini gösterip, Arapça konuşarak araçtaki kadının eşi olduğunu anlatmaya çalıştı. Çocukların da kendilerinin olduğunu ileri süren Abdullah Muhammed, gözaltına alındı.
Lüks cipiyle çocuklarını böyle dilendirdi!

"ÇOCUKLARI DİLENDİRMİYORUM"
Abdullah Muhammed'in kavşak ve ana caddelere bıraktığı çocuklar ekipler tarafından toplandı. Abdullah Muhammed ile çocuklar Reşatbey Erdoğan Çıtak Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Abdullah Muhammed'in ifadesi, Yabancılar Şubesi'nden çağrılan tercüman polis yardımı ile alındı. İfadesinde küçük yaştaki çocukları dilendirdiği iddiasını kabul etmeyen Muhammed, "Ben ülkemde saygın kimliği olan bir insandım. Çocukları dilendirmiyorum" diyerek kendini savundu. Kavşaklardan toplanan çocuklar ise dilencilik yaptıklarını kabul etti.
Lüks cipiyle çocuklarını böyle dilendirdi!

84 LİRA PARA CEZASI VERİLDİ
Abdullah Muhammed hakkında küçük yaştaki çocukları dilendirmek ve istismar iddiasıyla işlem yapıldı, Kabahatler Kanunu'na göre 84 lira para cezası kesildi. Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen çocuklar ve Abdullah Muhammed'in işlemlerin tamamlanmasının ardından çadırkente gönderileceği belirtildi.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...