Bayramda büyük yoğunluk! Ek seferler arttı

/ Kaynak: DHA
Bayramda büyük yoğunluk! Ek seferler arttı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kurban Bayramı'nda artan yolcu talebi nedeniyle bazı hava yolları şirketleri ek seferler düzenledi

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği'nden planlanan ek seferlerle ilgili şu bilgi verildi:
" THY olarak 3 Ekim'den itibaren, yaşanabilecek yoğunluğu iç ve dış hatlarda 39 ek seferle çözmeyi planladık. Bu doğrultuda iç hatlarda İstanbul çıkışlı olmak üzere Antalya'ya 11, Dalaman'a 6, Trabzon'a 5 ile Bodrum'a 4 sefer düzenleyecek. Havayolu şirketi, dış hatlar ise Lefkoşa'ya 5, Paris, Milano, Roma ve Atina'ya 2 ek sefer planlandı."
Atlas-Jet Hava Yolları ise, bayramda yurt içinde Antalya ve Bodrum'a, dış hatlarda ise başta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ile Kuveyt olmak üzere birçok istasyona ilave sefer gerçekleştirecek. Havayolu şirketi, bayramda yaşanacak yoğunluğu gözönüne alarak, 28 ek sefer yapacak.


PEGASUS'TAN 265 EK SEFER
Pegasus Hava Yolları da 12 Ekim'e kadar iç ve dış hatlarda 265 ek sefer gerçekleştirecek. Pegasus, yurt içine 196, KKTC ile diğer yurt dışı noktalarına ise 69 ilave sefer düzenleyecek.
nbsp;
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...