Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cinayetten 25 yıl hapis!

Cinayetten 25 yıl hapis!

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de 20 yaşındaki Yasin Erdem, emekli işçi 75 yaşındaki Hasan Korkmaz'ı kalbinden bıçaklayarak öldürmekten 25 yıl hapis cezasına mahkum oldu

Olay, geçen 8 Eylül günü merkez Kocasinan İlçesi Yunusemre Mahallesi'nde meydana geldi. Daha önce küçük yaşta 2 çocuğa cinsel istismar suçundan cezaevine girdiği belirtilen Hasan Korkmaz, bir yakınlarının düğünü için evden çıktı. Korkmaz, daha sonra kahvede bir süre oturduktan sonra evine giderken, Yasin Erdem tarafından kalbinden bıçaklandı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Korkmaz hayatını kaybetti. Tutuklanan Yasin Erdem hakkında, müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada katil zanlısı Yasin Erdem, olay tarihinde 18 yaşından küçük olduğunu öne sürüp, kemik yaşının tespit edilmesini istedi. Alkollü olduğunu söyleyen sanık Yasin Erdem, "Hasan Korkmaz'ı küçük yaşta çocuklara cinsel istismar yaptığı gerekçesiyle bıçakladım. Alkollüydüm. Tahliyemi talep ediyorum" dedi. Mahkeme heyeti sanık Erdem'i cinayetten 25 yıl hapis cezasına mahkum etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...