Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Belediye Başkanı Kurban Bayramı öncesi öyle bir afiş astırdı ki!

/ Kaynak: İHA
Belediye Başkanı Kurban Bayramı öncesi öyle bir afiş astırdı ki!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Trabzon'un Beşikdüzü ilçe Belediye Başkanı ilçenin farklı noktalarındaki bilboardlara "Kasabanın şerifi" imzasıyla öyle bir afiş astırdı ki!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçe Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, ilçenin farklı noktalarındaki bilboardlara "Kasabanın şerifi" imzasıyla astırdığı afişlerle vatandaşların bayramını kutladı.İlanlarında "Kasabanın şerifi" imzasını kullanan ve hemşehrilerinin bayramını kutlayan Başkan Bıçakçıoğlu, "Kurban olurum size, çöpler poşette. Saatinde", "Kurban olurum size hayvanlar köye" ve "Kurban olurum size kaldırımlar hepimizin" yazarak, ilçedeki sorunlara dikkati çekti.Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Bıçakçıoğlu, dikkat çekmek amacıyla esprili dil kullandığını ifade ederek, "Vatandaşlara Bayram mesajımda esprili bir dille çevre konularına daha fazla duyarlı olmasını istedim. İnşallah vatandaşlarımız bundan sonra daha dikkatli olur" şeklinde konuştu.
Öte yandan Beşikdüzü CHP İlçe Başkanı Mustafa Gültepe, ilana tepki göstererek " 'Beşikdüzü il olacak' diyen belediye başkanımız kasaba yolunda hızla ilerliyor. Kasabanın şerifi ne demek ? Burası Teksas mı ?" diyerek duruma tepki gösterdi.

Belediye Başkanı Kurban Bayramı öncesi öyle bir afiş astırdı ki!

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...