Muhteşem Yüzyıl'a ara verildi, ülkede isyan çıktı

Muhteşem Yüzyıl'a ara verildi, ülkede isyan çıktı

YAŞAM Haberleri

Macaristan'ın RTL Klub kanalı, Muhteşem Yüzyıl dizisine altı haftalık ara verileceğini duyurunca ülkede isyan çıktı...

Muhteşem Yüzyıl dizisini yayımlayan Macaristan'ın RTL Klub kanalı, diziye altı haftalık ara verileceğini duyurdu. Kanalın bu kararına tepki gösteren Macar seyirciler kararı protesto etti. 315 yıl önce Osmanlı idaresinden ayrılan Macaristan'da en çok izlenen dizilerden biri olan Muhteşem Yüzyıl'ın Macar hayranları, 4 Ekim'de kanal binasının önünde gösteri yapacaklarını duyurdu. "Dizimizi istiyoruz" sloganı etrafında bir araya gelen ve on binlerce imza toplayan dizi hayranları mitinge hazırlanıyor.


İzleyicilerden gelen tepkilerin ardından RTL televizyonu program müdürü, konuyla ilgili bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Başka bir programın yayınlanacağı gerekçesiyle Muhteşem Yüzyıl'a ara verdiklerini açıklayan kanal, dizinin hayranlarından özür diledi.


Bu arada dizinin yerine bu altı hafta boyunca özel bir reality show yayınlanacağı da basına yansıyan bilgiler arasında yer alıyor.


Macaristan 150 yıl boyunca Osmanlı egemenliği altında yaşamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...