Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Gasbedildim" diyen liseli, kendini bıçaklamış!

/ Kaynak: AA
"Gasbedildim" diyen liseli, kendini bıçaklamış!

YAŞAM Haberleri  / AA

Konya'da polis ekiplerince yaralı halde bulunan ve gasbedildiğini söyleyen lise öğrencisinin, yatılı yurda gitmemek için kendini bıçakladığı belirlendi.

Konya'da polisler tarafından yaralı halde bulunan ve gasbedildiğini söyleyen lise öğrencisinin, yeni kaydı yapılan yatılı yurda gitmemek için kendini bıçakladığı ortaya çıktı. Meram ilçesi Hatıp Caddesi'nde devriye gezen polis ekipleri, yol kenarında yaralı halde yatan M.T.E'yi (16) buldu. Karın boşluğundan bıçakla yaralandığı belirlenen M.T.E, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Lise öğrencisi M.T.E. ilk ifadesinde, yatılı kaldığı yurda doğru yürürken tanımadığı iki kişinin yolunu kesip para istediğini, daha sonra bıçakla kendisini yaralayıp cüzdanı ve telefonunu aldığını söyledi. İfadeyi çelişkili bulan polis, kısa süren araştırma sonunda M.T.E'nin yeni kaydı yapılan yatılı yurda gitmemek için kendini bıçakla yaraladığını belirledi. M.T.E'nin cüzdanı ve telefonu olay yeri yakınlarındaki boş arazide bulundu.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...