Antalya'da Ebola alarmı! Dev hastanede karantina

/ Kaynak: AA
Antalya'da Ebola alarmı! Dev hastanede karantina

YAŞAM Haberleri  / AA

Antalya'da hac dönüşü fenalaşan kadın, hastaneye kaldırıldı. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi hasta ve ziyaretçilere kapatıldı.

Antalya'da Hac'dan dönen 79 yaşındaki G.Ö, Antalya Havalimanı'nda yüksek ateş nedeniyle fenalaştı. Havaalanındaki sağlık görevlilerinin müdahale ettiği G.Ö, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine götürüldü. Güvenlik önlemlerinin alındığı hastanede, G.Ö'de MERS virüsü bulunma ihtimali nedeniyle acil servis hasta ve ziyaretçilere kapatıldı. G.Ö'yü havalimanından almak üzere gelen komşusu Orhan Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, G.Ö ile telefonda konuştuğunu, önce boğazının ağrıdığını, ardından tansiyonunun ve ateşinin yükseldiğini söylediğini anlattı. G.Ö'nün hac vazifesini yerine getirmek üzere Burdur'dan gittiğini dile getiren Aksoy, dönüşünü de İstanbul aktarmalı olarak uçakla gerçekleştirdiğini kaydetti.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...