Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emine Erdoğan mültecilerle kucaklaştı

Emine Erdoğan mültecilerle kucaklaştı

YAŞAM Haberleri

Emine Erdoğan ile Şeyha Moza'nın, Gaziantep Nizip'teki konteyner ve çadır kentte barınan Suriyelileri ziyaretinde duygulu anlar yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Türkiye'ye davet ettiği Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza'nın, Gaziantep Nizip'teki konteyner ve çadır kentte barınan Suriyelileri ziyaretinde duygulu anlar yaşandı. AFAD İl Başkanı Sinan Atakan'dan brifing alan heyet, daha sonra meslek kurslarının verildiği merkeze geçti. Kursiyerler, burada Emine Erdoğan ve Moza'ya el işi hediyeler sundu. Ülkesinde yaşadıklarını anlatan Suriyeli bir kadını dinleyen Emine Erdoğan'ın, duygulandığı gözlendi. Heyet, konteynerlerde yaşayan ailelerin dertlerini dinledi, çocukların eğitim gördüğü okulda incelemelerde bulundu. Burada çiçek ve şarkılarla karşılanan Erdoğan ve Moza, çocuklara çeşitli hediyeler verip çadır kentten ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...