Trabzon'da feci ölüm! İnşaatın çevresinden geçmeye çalışınca

/ Kaynak: DHA
Trabzon'da feci ölüm! İnşaatın çevresinden geçmeye çalışınca

YAŞAM Haberleri  / DHA

Trabzon'da bir inşaatın çevresinden geçmeye çalışan Mustafa Nişancı, toprak kayınca 20 metreden düştü, inşaat demirlerine saplanarak hayatını kaybetti.

Olay Kemerkaya Mahallesi İmam Vehbi Sokak'taki yapımı devam eden inşaatta saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Bir apartmanın kaloriferini yakmaya giden Mustafa Nişancı, yolu kısaltmak için yapım halindeki inşaatın çevresinden geçmeye çalışırken toprak zeminin çökmesi sonucu yaklaşık 20 metre yükseklikten düştü. 3 çocuk babası Nişancı, inşaatın temel demirlerinin boynuna ve bacaklarına saplanması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. nbsp;


Olaydan sonra itfaiye ekiplerinin iplerle çekerek inşaat alanından çıkartığı ceset Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Nişancı' nın yakınları ve çerede biriken vatandaşlar inşaatın çevresinde herhangi bir güvenlik önlemi alınmamasına tepki gösterdi. İnşaatta çalışma durduruldu, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

nbsp;Trabzon'da feci ölüm! İnşaatın çevresinden geçmeye çalışınca
nbsp;Trabzon'da feci ölüm! İnşaatın çevresinden geçmeye çalışınca


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...