İstanbul'da büyük panik! Vatandaş deprem zannetti ama...

/ Kaynak: DHA
İstanbul'da büyük panik! Vatandaş deprem zannetti ama...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kağıthane'de bir beton mikseri henüz yokuş aşağıya bir anda kaymaya başladı. Park halindeki otomobili altına alan mikser bir kamyonete çarparak durabildi.

İstanbul Kağıthane'de sokakta bulunan bir inşaata harç getiren beton mikseri henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yokuş aşağıya bir anda kaymaya başladı. Mikser sürücüsü aracını kontrol edemezken araç, yol kenarında park halindeki otomobili altına alıp metrelerce sürükledi. Mikser yokuş sonunda bir kamyonete çarparak durabildi. nbsp;


SÜRÜCÜ KAÇTI
Kamyonette ve beton mikserinde maddi hasar meydana gelirken mikserin altında sürüklediği otomobil tamamen hurdaya döndü. Kaza sonrası mikser sürücüsü korkarak olay yerinden kaçtı. Yaşanan kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.Kazaya karışan araçlar itfaiye ekipleri tarafından yol kenarına çekilirken polis ekipleri de kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.


DEPREM OLUYOR ZANNETTİK
Beton mikserinin altına alıp sürüklemesi sonucunda tamamen hurdaya dönen otomobilin sahibi Can Akmahmut, "Bizim aracımız park halindeydi mikser sürücüsü kaza sonrası kaçmış" dedi. Kamyonet sahibi Ramazan Karabeyin de "Evdeydik deprem oluyor zannettik dışarıya çıktık. Freni patlamış diyorlar ama fren patlasa ne araba kalır ne bina kalır. Mikserin sürücüsü linç edilme korkusuyla kaçmış" diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...