Isparta'da kaza, 15 ceset yol kenarına çekildi

Isparta'da kaza, 15 ceset yol kenarına çekildi

YAŞAM Haberleri

Isparta'da bu sabah meydana gelen feci kazada işçileri taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 15 kişi ölmüştü, cesetler yol kenarına çekildi.

Isparta'da korkunç kaza 15 ölü çok sayıda yaralı var. Kaza sonrası ölenlerin ceset torbası içerisinde yol kenarına çekilmesi ve yaralıların hastaneye kaldırılmasından sonra son durum...Isparta'nın Yalvaç ilçesinde elma toplamaya giden işçileri taşıyan nbsp;minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu ilk belirlemelere nbsp;göre, 15 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı. Isparta'nın Yalvaç ilçesinden Gelendost'a işçileri taşıyan 42 D 0881 plakalı minibüs, virajlı yolda sabah saat 07.00 sıralarında takla atarak devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 15 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı. Yaralılardan 2'si Akşehir, diğer yaralılar ise Şarkikarağaç ve Yalvaç'a sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Isparta'da kaza, 15 ceset yol kenarına çekildi
Yalvaç Kaymakamı Ahmet Altıntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin Balkonak mevkisinde Akşehir'den Gelendost'a elma toplamaya giden işçileri taşıyan midibüsün ilk belirlemelere göre freninin boşalması sonucu yol kenarında istinat duvarına çarpıp yan yattığını belirtti.
Altıntaş, kazada ilk belirlemelere göre 15 kişinin öldüğünü, 27 kişinin de yaralandığını kaydetti.
(Ajanslar)
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...