Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üsküdar'da cuma namazı sırasında bir camide patlama oldu

/ Kaynak: İHA
Üsküdar'da cuma namazı sırasında bir camide patlama oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Üsküdar'da cuma namazı sırasında bir caminin elektrik panolarında meydana gelen patlama, vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı.

Panikle camiden çıkmaya çalışan ve bu sırada caminin camlarını kıran 2 kişi hafif şekilde yaralandı.Olay, Ünalan Mahallesi Mızrak Sokak içerisinde bulunan Küba Camii'nde cuma namazı sırasında meydana geldi. Caminin elektrik panosunda meydana gelen patlama, camide bulunan vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı. Vatandaşlar, patlamanın ardından içeriyi kaplayan dumanla birlikte panik halinde çıkışa yöneldi. Kapıdan çıkmakta zorlanan bazı vatandaşlar ise camları kırarak çıkmaya çalıştı. Bu sırada 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılara önce vatandaşlar, sonra da sağlık ekipleri müdahale etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise elektrik panosunu kontrol ederek, tedbir aldı. Caminin kırılan camları ise vatandaşlar tarafından temizlendi. Cami içerisinde yaşanan panik vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...