Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karısını kaçıran şahsa kurşun yağdırdı

/ Kaynak: İHA
Karısını kaçıran şahsa kurşun yağdırdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adıyaman'ın Besni ilçesinde bir kişi, karısını kaçırdığı iddiasıyla bir kişiyi berberde tıraş olduğu esnada av tüfeğiyle öldürdü.

İddiaya göre yaşadığı İsviçre'den izne geldiği öğrenilen Abuzer A. (59), yaklaşık 20 gün önce Ömer Ç.'nin karısını kaçırdı. Dilara Kuş Pasajı'ndaki berberde tıraş olan Abuzer A., av tüfeğiyle dükkanı basan Ömer Ç. tarafından başından vuruldu. Kafasına 3 el ateş ettiği Abuzer A.'nın pasajda bulunan kardeşi İrfan A.'ya da ateş eden Ömer Ç., burada bir giyim mağazasında çalışan Özgür Gürbüz (36) isimli kadını başından ağır yaraladı. Olayın ardından bir süre kaçan İrfan A.'yı arayan Ömer Ç., daha sonra karakola giderek teslim oldu.


Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, kaldırıldığı Besni Devlet Hastanesi'nde kurtarılamayan Abuzer A.'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Özgür Gürbüz ise ağır yaralı olarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olay yeri inceleme polisleri; berber, pasaj ve karşı tarafta bulunan giyim mağazasında incelemelerde bulundu. Olayı duyan Abuzer A.'nın yakınları hastaneye akın etti. Abuzer A.'nın sinir krizi geçiren bazı yakınlarına sağlık ekipleri tarafından müdahale edilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...