Karda mahsur kalan otobüsteki kalp hastası böyle kurtarıldı

/ Kaynak: DHA
Karda mahsur kalan otobüsteki kalp hastası böyle kurtarıldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan otobüsteki kalp hastası Ali Rıza Demir, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait helikopterle kurtarıldı.

Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan otobüsteki kalp hastası 70 yaşındaki Ali Rıza Demir, Hava Kuvvetler Komutanlığı'na arama kurtarma helikopteri ile kurtarıldı.
Kurtarma anları kameralara yansıdı.


Konya-Afyonkarahisar karayolunun kar yağışı nedeniyle kapanması ardından bölgede çok sayıda araç mahsur kaldı. Konya Valiliği'ni arayan çok sayıda yolun açılmasını bekleyen bir otobüste kalp hastası olduğunu bildirince bölgeye 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan havalanan helikopter sevk edildi. 135'inci Filo'ya ait 'AS532 Cougar Mk1' tipi helikopter sağlık ekipleri ve özel eğitimli arama-kurtarma personeli ile otobüse kısa sürede ulaştı. Konya-Afyonkarahisar yolundaki merkez Selçuk İlçesi'ndeki Meydan Köyü yol kavşağında inen helikoptere alınan Ali Rıza Demir, yapılan ilk müdahale ardından Selçuklu Tıp Hastanesi'ne götürüldü.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...