Sırp taraftar cinayetinde 1 kişi tutuklandı

/ Kaynak: İHA
Sırp taraftar cinayetinde 1 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Öldürülen Sırp taraftarla ilgili gözaltına alınan yedi kişiden 6'sı adli kontrol sebebiyle serbest bırakıldı.1 kişi tutuklanma talebiyle makhemede.

İstanbul'da öldürülen Sırp taraftar cinayetinde 6 kişi adli kontrol sebebiyle serbest bırakıldı. 1 kişi tutuklanma talebiyle mahkemede.

7 KİŞİ ADLİYE'YE SEVK EDİLMİŞTİ

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol karşılaşması öncesi yaşanan olayda Sırp taraftar Marko İvkoviç hayatını kaybetti. Olaydan sonra inceleme başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, cinayeti aydınlatmak için 20 kişilik özel ekip kurdu. Ekip, 82 kamera kayıtlarını inceleyerek şüphelileri tespit etti. Olayın faili olarak 6 kişi İstanbul'da, 1 kişi de Antalya'ya gitmek üzereyken Bilecik'te yakalandı. Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...