Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Iğdır'daki El Kaide operasyonunda o zanlı yakalandı!

/ Kaynak: AA
Iğdır'daki El Kaide operasyonunda o zanlı yakalandı!

YAŞAM Haberleri  / AA

Iğdır'da El Kaide mensubu olduğu ve yurda kaçak yollardan giriş yaptığı belirlenen 1 kişi, kaldığı otelde gözaltına alındı.

Iğdır'da, El Kaide mensubu olduğu, yurda kaçak yollardan giriş yaptığı ve hakkında 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi, kaldığı otelde gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, terör örgütüne üye olduğu gerekçesiyle hakkında 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ahmet G, yasa dışı yollardan Iğdır'a giriş yaptı.Gece konaklamak için kent merkezindeki bir otele giden Ahmet G'nin kimlik bilgileri prosedür gereği otel görevlisi tarafından sisteme girildi. Bunun üzerine durumu öğrenen Iğdır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti.Otelin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, Ahmet G'yi kaldığı otel odasında yakaladı. Ahmet G, işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi.
2009'da düzenlenen bir operasyonda gözaltına alınan Ahmet G'nin, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı davadan 6 yıl hüküm giydiği öğrenildi.
Ahmet G'nin, Pakistan ve Afganistan'da örgütsel faaliyetlere katıldığı ancak hastalanan ağabeyini ziyaret etmek için Türkiye'ye döndüğü öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...