Öğretmenler günü için hazırlanan klip "tık"lanma rekoru kırıyor

/ Kaynak: AA
Öğretmenler günü için hazırlanan klip "tık"lanma rekoru kırıyor

YAŞAM Haberleri  / AA

Ardahan'da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle hazırlanan klip, internet ortamında 100 binlerce kişi tarafından takip edildi.

Klibin yönetmeni Ardahan Rekabet Kurumu Fen Lisesi Müdürü Mesut Yolcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaptıkları kliple internet ortamında beklenenden fazla tıklamaya ulaştıklarını belirtti.

Ardahan'ı Türkiye'ye ve dünyaya bu şekilde tanıtmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Yolcu, şöyle devam etti:

"Ardahan'ı nüfusundan kat kat fazla tanıtmış olduk. Bunu beklemiyorduk. Bizim düşüncemiz ve planımız Ardahan'a yönelik bir çalışmaydı ancak gelinen nokta bu oldu, tıklama çeşitli portalları değerlendirdiğimizde 100 bini aştı. Bizim kent merkezi nüfusumuz 18 bin, 18 bin nüfuslu yerde yapılan bir klip 100 bini aşıyorsa, bu tıklanma rekoru kırıyorsa, Türkiye'nin Ardahan'ı tanıması demektir. Öğretmenler için yaptık, ayrıca Ardahan'ı iyi bir şekilde tanıtmış olduk."

Yolcu, bir ayda hazırlanan klipte çok sayıda öğretmenin emeğinin bulunduğunu, niyetlerinin 24 Kasım'da öğretmenlere sürpriz yapmak olduğunu ifade ederek, "Biz o gün bu klibi sürpriz olarak hazırladık. Kimsenin haberi yoktu. Program herkes tarafından taktir gördü. Bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Çünkü öğretmenlerimiz için farklı ve kalıcı bir eser oldu. Ayrıca güzel ilimizi Ardahan'ı tanıtmak istedik. Bu vesileyle de amacımıza ulaştık. Çünkü müzik klibinde Ardahan'ın tarihi ve turistik yerlerine de yer verdik. 24 Kasım'dan sonra çok güzel tepkiler alıyoruz" dedi.

##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...