Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul, San Fransisco'yu geride bıraktı! O listede ilk sırada

/ Kaynak: İHA
İstanbul, San Fransisco'yu geride bıraktı! O listede ilk sırada

YAŞAM Haberleri  / İHA

İsveç'in en popüler seyahat dergisi "Vagabond" tarafından hazırlanan '2015 yılında gezilecek 10 şehir' arasında birinci sırada İstanbul seçildi.

Vagabon tarafından hazırlanan listede ilk sırada yer alan İstanbul'u sırsıyla Malaga (ispanya), Kuzeydoğu Hindistan, Yasmania(Avustralya), Mallarco (İspanya'da ada), Mikonos (Yunanistan), San Fransisco (ABD), San Sebastian(İspanya), Transylvania(Romanya) takip etti. Listede İstanbul'un en popüler şehirlerden biri olması sadece 2015 yılı içerisinde değil son yıllardaki istatistiklerinin de göstergesi olduğu bildirildi. İsveçlilerin İstanbul'a olan talebi özellikle 2014 yılı içinde önemli ölçüde artış gösterdiği ve bu artışa ise İstanbul'u tanıtım çalışmaları kapsamında, İsveç'in basın mensupları, sektör temsilcileri ve kamuoyu önderlerine yönelik ağırlamaların basındaki yansımalarının neden olduğu kaydedildi. İstanbul'a yönelik talebin önümüzdeki dönemlerde daha da artması bekleniyor. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...