Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emekli polis çok para harcayan oğlunu bıçakladı!

/ Kaynak: İHA
Emekli polis çok para harcayan oğlunu bıçakladı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da meydana gelen olayda icra memuru olarak görev yapan bir kişi emekli polis olan babası tarafından bıçaklanarak hastanelik oldu, işte sebebi...

Adana'da bir icra memuru, çok para harcadığı için emekli polis memuru babası tarafından bıçaklandı. Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre icra memuru Mehmet Bilici (37) 112 sağlık ekiplerini arayarak bıçaklandığı ihbarında bulundu.Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bilici'ye ilk müdahaleyi yaptı. Bilici, polise, yolda yürürken kağıt toplayan bir çocuğun sigara istediğini ancak vermeyince kendisini bıçaklayıp kaçtığını söyledi. Polis bunun üzerine olay yerinde belirtilen kağıtçı çocuğu yakalamak için çalışma başlattı. Yaralanan Bilici ise ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyat edildi.Ameliyatın ardından Bilici'nin yanına giden polis olaydan hemen sonra bıçaklandığı yerde yapılan araştırmada kağıtçı çocuklara rastlanmadığını söyledi. Bilici ise, "Beni emekli polis olan babam bıçakladı. Ben icra memuruyum yolda giderken babam benimle 'çok para harcıyorsun' diyerek tartıştı. Bende karışmamasını söyledim. Bunun üzerine sinirlenerek bıçağı bana saplayıp kaçtı. Bende olay yerinden yürüyerek Turgut Özal Bulvarı'na çıktım. Babam olduğu için onun beni bıçaklandığını söyleyemedim" dedi.
Bunun üzerine polis emekli polis memuru Polat Bilici'yi (57) evinde gözaltına aldı.
Emniyetteki sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen baba çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...