Aracıyla Tunca Nehri'ne düştü

/ Kaynak: İHA
Aracıyla Tunca Nehri'ne düştü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Edirne'de aracıyla nehir suyuna düşen 32 yaşındaki M.Ç.'yi itfaiye ve AFAD ekipleri kurtardı.

Edinilen bilgiye göre Edirne Merkez Sarayiçi'nde Tarihi Fatih Köprüsü'nün kapalı olduğunu gören 22 EL 326 plakalı araç sürcüsü M.Ç., yolun üzerine aşan sularda aracıyla seyrederken, nehir yatağından taşmış olan sulara kapıldı. nbsp; Aracıyla saat gece 00.00 sıralarında Tunca nehrine sürüklenen M.Ç. kendini araçtan dışarı atarak bir ağaca tutundu. Ağaca tutunan M.Ç. sesini duyurmak için bağırmaya başladı. Sürücü M.Ç.'nin suya düştüğü yer yerleşim alanına uzak olmasına rağmen Saraçhane mahallesinden bir vatandaşın onu duyarak 155'i aradığı öğrenildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri M.Ç.'nin nehrin derin ve akıntılı bölgesinde olduğunu fark edince ilerleyemedi. Bunun üzerine Edirne Valiliği AFAD ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen AFAD ekipleri botla suya girip, M.Ç.'yi yanına giderek kurtarabildi. M.Ç. botla kıyıya geldiğinde itfaiye ekiplerinin yardımıyla 112 ekiplerine teslim edildi. Aracın içinde yalnız olduğunu belirten M.Ç. aracının nehir sularına gömüldüğünü ifade etti. Kurtarma esnasında AFAD ekipleri olay yerine gelene kadar M.Ç. itfaiye ekipleri tarafından uyumaması için konuşturularak oyalandı.
Yaklaşık 45 dakika suyun içinde kaldığı tahmin edilen M.Ç. tedavisinin yapılması için Edirne Selimiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...