Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobil tarlaya uçtu, 4 yaralı var

/ Kaynak: İHA
Otomobil tarlaya uçtu, 4 yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Karabük'te seyir halindeyken önüne çıkan köpeğe çarpmamak için ani manevra yapan sürücünün kontrolünden çıkan otomobili tarlaya uçtu, 4 yaralı.

Karabük'ün Yenice ilçesinde seyir halindeyken önüne çıkan köpeğe çarpmamak için ani manevra yapan sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, elektrik direğine çarparak tarlaya uçtu. Kazada aynı aileden 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, Karabük - Zonguldak karayolu Balıkısık mevkiinde meydana geldi. Karabük'ten Zonguldak'a gitmekte olan Muhammet Bostancı yönetimindeki 67 NN 538 plakalı otomobil, iddiaya göre önüne çıkan köpeğe çarpmamak için ani manevra yaptı. Bostancı'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil beton elektrik direğine çarptıktan sonra tarlaya uçtu. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Muhammet Bostancı ile yanında bulunan eşi Ayşe, torunu Enes ve gelini İlknur Bostancı yaralandı. Yaralılar kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. nbsp;
Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...