Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Parça parça oldu, 4 yaralı var!

Parça parça oldu, 4 yaralı var!

YAŞAM Haberleri

Sivas'ta yoldan çıkan otomobil 150 metre sürüklendikten sonra tarlaya uçtu. Parçaları geniş bir alana yayılan otomobildeki 4 kişi yaralandı.

Sivas'ta yoldan çıkan otomobil yaklaşık 150 metre sürüklendikten sonra 20 metre aşağıdaki tarlaya uçtu. Parçaları geniş bir alana yayılan otomobildeki 4 kişi yaralandı. nbsp;Kaza saat 15.00 sıralarında Sivas- Ankara karayolu 30'uncu kilometredeki Yıldız köprüsü yakınlarında meydana geldi. Sivas'tan Sıcak Çermik Kaplıcası'na giden Alparslan Erdemli (22) yönetimindeki Otomobil, sürücünün dikkatsizliği sonucu kontrolden çıktı. Yolun sağındaki trafik işaretlerdine çarpan ve savrulan otomobil, 150 metre sürüklenerek, 20 metre aşağıdaki tarlaya uçtu. Kazanın etkisi ile otomobilin, kaput, sol ön teker, koltuk ve tavan ile çeşitli parçalarının geniş bir alana dağıldığı görüldü.
nbsp;Parça parça oldu, 4 yaralı var!
Kazanan haber verilmesinin ardından olay yerine sağlık, polis ve jandrarma ekipleri sevk edildi. Tamamen hurdaya dönen otomobilin içerisinden tarlaya fırlayan yaralılar sürücü Alparslan Erdemli, Selçuk Özdemir, Faruk Özdemir ve Ahmet Erdemli'ye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Kar nedeni ile ekiplerin yaralıları şarampolden yola çıkaramaması ve çamur nedeni ile ambulansların tarlaya girememesi nedeni ile yaralılar yaklaşık 200 metre sedye üzerinde taşınarak ambulanslara alındı.
nbsp;Parça parça oldu, 4 yaralı var!
YARALININ 'SOĞUKTAN ÖLDÜRECEKLER' İSYANI
Yaklaşık 200 metre sedye üzerinde taşınarak ambulansa getirilen yaralılardan Ahmet Erdemli, önce başka bir ambulansa konuldu, daha sonra tekrar çıkarılarak diğer ambulansa taşıdı. Bir süre daha dışarıda bekletilen ve titrediği görülen yaralı, 'Beni soğuktan öldürecekler' diye isyan etti. Ambulansa konulan yaralılar Numune Hastanesi ile Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.
Kaza sonrası Jandarma ekipleri tarla içerisine saçılan otomobilin parçalarını bir araya toplamaya çalıştı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...