Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli Piyango'dan dayak çıktı, ikramiyesini alamadan...

/ Kaynak: İHA
Milli Piyango'dan dayak çıktı, ikramiyesini alamadan...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Küçükçekmece'de 'Milli Piyango' bileti üzerindeki numaraları değiştirip, büfe sahibini dolandırmaya çalışan zanlı, güvenlik kamerasına yakalandı.

Kendisini fark eden büfe sahibinin son anda elinden kaçırdığı zanlı, kayıplara karıştı.Olay, geçtiğimiz günlerde Küçükçekmece'de bulunan bir büfede yaşandı. Alınan bilgiye göre, Davut Kaya'ya ait büfeye gelen bir kişi, aldığı Milli Piyango biletine para isabet ettiğini belirterek, bileti Kaya'ya uzattı. Bileti inceleyen Kaya, üzerindeki bazı numaraların elle değiştirildiğini fark etti.
Daha önce çevredeki bazı büfelerde de benzer olayların yaşanması nedeniyle hazırlıklı olan Kaya, bulunduğu bankonun camını açarak şahsı yakasından yakaladı. Şüpheli şahsı kendine doğru çekip, durdurmaya çalışan Kaya başarılı olamadı. Büfe sahibinin elinden kurtulan şüpheli, sakin bir şekilde büfenin merdivenlerinden çıkarak uzaklaştı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Zanlının büfe sahibini dolandırmaya çalıştığı o anlar güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şüpheli şahsın büfeye gelip, cebindeki bileti bankonun arkasında bulunan Kaya'ya uzattığı görülüyor. Bileti inceleyen işyeri sahibi, numaraların değiştirildiğini fark ediyor. Sakin bir şekilde bankonun camını açan işyeri sahibi, şahsı yakasından yakalıyor. Büfe sahibinin elinden kurtulan zanlı, işyerinin merdivenlerinden çıkarak uzaklaşıyor.
Öte yandan benzer dolandırıcılık olaylarının aynı bölgede daha önce de yaşandığı belirtildi. Büfeleri hedef alan dolandırıcıların, biletlerin numarasını değiştirip, işyeri sahiplerini dolandırdığı öğrenildi.
##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...