Bir eliyle eşeğin ipini tutup bir eliyle de traktör kullanırken...

/ Kaynak: DHA
Bir eliyle eşeğin ipini tutup bir eliyle de traktör kullanırken...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Çanakkale'de bir eliyle eşeğin ipinden tutup, diğer eliyle traktörünün direksiyonunu tutan adam, kontrolü kaybedince dere yatağına uçtu

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, bir eliyle eşeğin ipinden tutup, diğer eliyle traktörünün direksiyonunu tutan 80 yaşındaki Mehmet Yılmaz, kontrolü kaybedince dere yatağına uçtu. Yaralanan Yılmaz hastaneye kaldırılırken, kaçan eşek bulunamadı.
Kaza, dün 18.00 sıralarında, ilçeye bağlı Hacıköy Köyü'ne 100 metre uzaklıkta meydana geldi. Eşi 78 yaşındaki Cahide Yılmaz'ı da yanına alan Mehmet Yılmaz, yönetimindeki 17 TC 198 plakalı traktörle otlayan koyunlarını toplamak için köy merasına gitti. Cahide Yılmaz yürüyerek gelirken, eşi Mehmet Yılmaz da traktöre binip bir eliyle sürü arasında bulunan eşeği ipinden tutup çekmeye, diğer eliyle de direksiyonu tutmaya başladı. Hacıköy Köyü'ne 100 metre kala sürüyü kontrol etmek için geriye baktığı sırada dikkati dağılan Mehmet Yılmak, araçla köprü yakınlarından dere yatağına uçtu. Traktörün altında kalarak yaralanan Yılmaz, çevredekiler tarafından kurtarıldı. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri yaralı Yılmaz'ı ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahale sonrası Mehmet Yılmaz, ambulansla, Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazadan sonra kaçan eşeğin kayıp olduğu öğrenildi. nbsp;
Cahide Yılmaz, eşinin hem traktörü kullanmaya hem de eşeği çekmeye çalışırken bir an dikkatinin dağıldığını ve dere yatağına uçtuğunu söyledi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...