Cesedi kendisini atacağını söylediği kuyuda bulundu!

/ Kaynak: DHA
Cesedi kendisini atacağını söylediği kuyuda bulundu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Antalya'nın Demre İlçesi'nde oturan 82 yaşındaki Ramazan Karakahya, 9 metrelik su kuyusunda ölü bulundu.

Karakahya'nın eşine "Kendimi kuyuya atacağım, kızlarıma selam söyle" dediği öne sürüldü. Demre'ye bağlı Yavu Mahallesi'nde oturan 4 çocuk babası Ramazan Karakahya, sabah namazını kıldıktan sonra eşi 80 yaşındaki Emine Karakahya'ya "Kendimi kuyuya atacağım, kızlarıma selam söyle" dedikten sonra evden ayrıldı. Peşinden gittiği eşini bulamayan Emine Karakahya, aynı mahallede oturan çocukları ile Mahalle Muhtarı Yaşar Palaz'dan yardım istedi. Çevrede yapılan aramada Ramazan Karakahya'nın şapka ve bastonu eve yaklaşık 150 metre uzaklıktaki su kuyusunun yakınlarında bulundu.
İhbar üzerine Demre'de konuşlu Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri geldi. Motopomplarla kuyudaki su boşaltılmaya çalışıldı. Sonuç alınamayınca Antalya'dan yardım istendi. Merdivenle kuyuya inen dalgıcın yaptığı aramada Ramazan Karakahya'nın cesedine ulaşıldı. Ramazan Karakahya'nın cesedi bağlandığı halatla kuyudan çıkarılırken, savcının incelemesi ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olay yerine gelen Ramazan Karakahya'nın yakınları sinir krizi geçirdi. Karakahya'nın yaklaşık 3 ay önce ormanda odun keserken yakalandığı ve 1800 lira para cezası aldığı iddia edildi. Cezayı ödemek için eşeğini satan Karakahya'nın yakınlarına sürekli "Kendimi kuyuya atacağım" dediği öne sürüldü. Karakahya'ya cezayı ödeyebilmesi için Demre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yardımda bulunulduğu da belirtildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...