Esenyurt'ta su kuyusunda bulunan iki ceset olayında flaş gelişme

/ Kaynak: AA
Esenyurt'ta su kuyusunda bulunan iki ceset olayında flaş gelişme

YAŞAM Haberleri  / AA

Esenyurt'ta, 9 ay önce kaybolduğu belirtilen 2 kişinin cesedi, bir iş yerinin su kuyusunda bulundu. Olaya ilişkin iki kardeş gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 17 Nisan 2014'te Ayhan E'nin kaybolduğunun bildirilmesi üzerine, polis ekiplerince araştırma başlatıldı. Ayhan E'nin arkadaşı Ferit D'nin de aynı dönemde kaybolduğu ihbarının yapılması nedeniyle polis iki olay arasında bağlantı olabileceği şüphesiyle araştırmayı yoğunlaştırdı.
Araştırma sonucu, 13 Nisan'da Ayhan E'nin iş yerinde Ferit D. ve S. A. ile içki içtiği, iş yerine E. O'nun da geldiği ve E. O. ile Ayhan E'nin tartışarak birbirlerini tartakladıkları bilgisine ulaşıldı.
Tespitin ardından, kaybolan iki kişiyi kaçırdıkları şüphesiyle E. O. ile ağabeyi C. O, Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Kayıp olarak aranan Ayhan E. ile Ferit D'nin ise bıçakla öldürüldükten sonra ve cesetlerin Ayhan E'nin iş yerindeki su kuyusuna atıldığı belirlendi.
Cinayetleri işlediği öne sürülen E. O. ile ağabeyi C. O'nun emniyetteki işlemleri sürüyor.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...