Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursa'da 5 bin adet ecstasy hap ele geçirildi

/ Kaynak: İHA
Bursa'da 5 bin adet ecstasy hap ele geçirildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da Narkotim ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan operasyonda 5 bin adet ecstasy hap ele geçirildi.

Bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ile Narkotim ekipleri, takip ettikleri aracın koltuğunda 5 bin adet hayalet diye tabir edilen ecstasy isimli uyuşturucu hap ele geçirdi. Özellikle Yıldırım ilçesinde yoğunlaşan zehir tacirleri, Bursa-Ankara çevre yolu üzerinde ekipler tarafından kıstırıldı. Şüpheli araçta bulunan Mehmet D. (39), Mustafa A. (29) ve Cihat M. (31) gözaltına alınarak, Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgularının ardından, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edildi. Mehmet D. ve Mustafa A.'nın daha önce de uyuşturucu madde bulundurmaktan suç kaydı olduğu bilgisine varılırken, ele geçirilen uyuşturucu maddenin 50 bin lira değerinde olduğu öğrenildi. nbsp;


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...