Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vinç yola devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

/ Kaynak: AA
Vinç yola devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

YAŞAM Haberleri  / AA

Bursa'da 2 gündür devam eden kuvvetli lodos nedeniyle, stadyum inşaatında kullanılan vincin devrilmesi sonucu 1kişi yaralandı, 1 kişi de hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre, Bursa-İzmir karayolu üzerinde inşaatı devam eden Timsah Arena Stadı'nın yapımında kullanılan vinç, sabah saatlerinde şiddetli lodos nedeniyle Acemler Kavşağı'nda, seyir halindeki 16 T 5541 plakalı taksinin üzerine devrildi.
Kazada, sürücü Fatih Demirkıran (28) ile takside bulunan Kübra A. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleriyle Çekirge Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan sürücü Demirkıran, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Bu arada Bursa-İzmir karayolu çift yönlü trafiğe kapanırken, karayolu üzerinde hattı bulunan hafif raylı sistem Bursaray'ın tellerinin kopması sonucu bazı seferler de iptal edildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...