Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Simitçinin korkunç ölümü!

/ Kaynak: İHA
Simitçinin korkunç ölümü!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Konya'da, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil, seyyar arabasını süren simitçiye çarptı. Simitçi, kaza yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, saat 05.15 sıralarında merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Cemil Çiçek Caddesinde meydana geldi. Ailesine ek gelir sağlamak için seyyar arabasıyla cezaevi ve Adalet Sarayı bölgesinde simit ve çay satan 51 yaşındaki emekli Muhittin Yılmaz'a ters yönden geldiği iddia edilen ve plakası ile sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil çarptı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Muhittin Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Şahsın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Dr. Faruk Sükan Çocuk ve Kadın Doğum Hastanesi morguna kaldırıldı. nbsp;Olay yerinde çalışma başlatan polis, kazaya karışan otomobilin mor renkli far parçalarını incelemeye aldı. Güvenlik güçleri, kaçan otomobilin yakalanması için çalışma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...