Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adliye inşaatında feci ölüm, vincin 800 kiloluk...

/ Kaynak: İHA
Adliye inşaatında feci ölüm, vincin 800 kiloluk...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da adliye binası inşaatında çalışan işçi vincin 800 kilo ağırlığındaki beton bloku indirdiği sırada altında kalarak, feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 25 yaşındaki Cuma Eken sabahleyin çalıştığı adliye binası inşaatına geldi. İşçi daha sonra inşaatın beton bloklarını yerleştirmek üzere inşaata çıktı. Bu sırada vinç ile inşaata 800 kilo ağırlığındaki beton blok indirilmeye başlandı. Telsiz ile komutla beton blok indirilirken blok aşağı kadar indiği sırada demirlere takıldı. Bu sırada Eken ise beton blokun yanında kurtarmaya çalışırken birden blok üzerine devrildi. Bunun üzerine arkadaşları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ambulans ile Eken'i Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi. Ancak Eken yolda hayatını kaybetti. Eken'in cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...