TEM'de korkunç kaza, yardım için duran kamyonun altında can verdi

/ Kaynak: DHA
TEM'de korkunç kaza, yardım için duran kamyonun altında can verdi

YAŞAM Haberleri  / DHA

TEM otoyolunun Sakarya geçişinde dün gece kaza yapan kamyonete yardım için emniyet şeridinde duran kamyona arkadan gelen otomobil çarptı, bir kişi öldü...

Kaza TEM otoyolunun Ankara istikametinde saat 22.00'de meydana geldi. Recai Uslu yönetimindeki 41 TS 486 plakalı kamyonet, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazayı gören 28 K 5038 plakalı kamyonun şoförü Fikri Yüksel (33) aracı emniyet şeridine park ederek, yardım etmek için olay yerine koştu. Bu sırada aynı istikamette giden Ali Atan'ın (30) kullandığı 34 BYG 42 plakalı otomobil, önce kaza yapan kamyonete çarptı, daha sonra emniyet şeridindeki kamyonun altına girdi.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri park halindeki kamyona çarpan otomobilde sıkışan Yavuz Hayrioğlu'nun (44) öldüğünü belirledi. Kazadan yaralı olarak kurtulan Ali Atan ve Recai Uslu Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kamyonun altına giren otomobilde hayatını kaybeden Yavuz Hayrioğlu ise kırım ekiplerinin uzun çabaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Hayrioğlu'nun cesedi olay yerinde yapılan savcı incelemesinin ardından Akyazı Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
Kaza nedeniyle otoyolun Ankara istikametinden trafik bir süre tek şeritle devam etti. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.



YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...