Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mera kavgası kanlı bitti, ölü ve yaralı var

/ Kaynak: İHA
Mera kavgası kanlı bitti, ölü ve yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'in Beydağ İlçesi'nde meydana gelen olayda mera yüzünden çıktığı öğrenilen kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

İzmir'in Beydağ İlçesi'nde, merada hayvan otlatma yüzünden çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Özcan K., pompalı tüfekle 47 yaşındaki Eline Şen'i öldürdü eşi nikahsız yaşadığı 63 yaşındaki Ahmet Molçak'ı yaraladıktan sonra kaçtı.Evli olan Ahmet Molçak, dini nikahla yaşadığı ileri sürülen Emine Şen ile bir süre önce Bursa'dan Beydağ'a gelerek çobanlık yapmaya başladı. Molçak, bugün saat 13.00 sıralarında, sürüsünü Yukarı Hacı İsa Mahallesi'ndeki hayvan damına yaklaşık 500 metre uzaklıktaki merada Özcan K.'ya ait araziye götürdü. Özcan K. ile iddiaya göre arazisine izinsiz girdiği ileri sürülen çoban Ahmet Molçak arasında tartışma çıktı. Tartışmaya Molçak'ın nikahsız eşi Emine Şen de karıştı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen Özcan K., yanındaki pompalı tüfekle, Molçak ve Şen'e peşpeşe ateş etti. Göğsü ve kalbinden vurulan Şen, olay yerinde yaşamını yitirirken, Molçak, bacaklarından yaralandı. Molçak, Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Soruşturma sürerken jandarma, olayın ardından kaçan Özcan K.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...