Sağır ve dilsiz Mehmet'ten 3,5 aydır haber alamıyorlar

/ Kaynak: AA
Sağır ve dilsiz Mehmet'ten 3,5 aydır haber alamıyorlar

YAŞAM Haberleri  / AA

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde sağır ve dilsiz kayıp çocuklarının hayatından endişe eden Yıldırım ailesi, yetkililerden yardım istedi

Akçakale ilçesinde 3.5 ay önce evinden ayrılan sağır ve dilsiz Mehmet Yıldırım'dan haber alınamıyor.Turgut Özal Mahallesi'ndeki evinde ailesiyle birlikte yaşayan 22 yaşındaki sağır ve dilsiz Mehmet Yıldırım, 3.5 ay önce dolaşmak için evden ayrıldı. Bir daha eve dönmeyen Yıldırım, ailesinin tüm aramalarına rağmen bulunamadı. Çocuklarının hayatından endişe eden Yıldırım ailesi, Akçakale Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına başvurmalarına rağmen çocuklarından bir haber alamamanın üzüntüsünü yaşıyor.
Anne, Sara Yıldırım, oğlunun her zaman evden gezmek üzere çıktığını ancak kısa bir süre sonra tekrar eve döndüğünü belirterek, oğlunun hayatından endişe duyduğunu söyledi.
Oğlunun sağır ve dilsiz olması nedeniyle kendi isteğiyle gitmiş olmasını düşünmediklerini ifade eden Sara Yıldırım, "Ben oğlumu istiyorum. Başında bir sıkıntı olmazsa benim oğlum kendi başına kesinlikle bir yere gitmez, zorla kaçırıldığını düşünüyorum. Tüm yetkililerden oğlumu bulmalarını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.
Baba Şihade Yıldırım ise oğlunu çevrede herkesin tanıdığını ancak kaybolduğu gün aradıklarını ancak hiç kimsenin görmediğini kaydetti.
Baba Yıldırım, tüm yetkililere seslenerek oğlunun bulunması için kendilerine yardımcı olmalarını talep etti.
Kardeşi Cuma Yıldırım ise 27 Aralık tarihinde kardeşinin evden ayrılıp amcasına gittiğini oradan ayrıldıktan sonra kardeşinin ne izine rastladıklarını nede onu gören birisine rastladıklarını ifade etti.
Kardeşinin sağır ve dilsiz olması nedeniyle hayatından endişe ettiğini aktaran Cuma, ''Akçakale ve Şanlıurfa başta olmak üzere aramadığımız bir yer kalmadı ama kardeşimi bulamadık. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Ailece çok perişan bir haldeyiz. Annemin ve babamın gözyaşlarına artık dayanamıyoruz. Yetkililerden ricam kardeşim kaçtı mı kaçırıldı mı öldürüldü mü bize bir haber versinler" diye konuştu.



YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...