Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin'de zincirleme kaza: 1'i bebek 3 ölü

Mersin'de zincirleme kaza: 1'i bebek 3 ölü

YAŞAM Haberleri

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında aynı aileden 1'i bebek 3 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı.

Kaza, gece yarısı Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, Şahin Bozdemir'in idaresindeki 01 DAU 07 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Mehmet Belen yönetimindeki 33 NU 116 plakalı otomobile arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın kontrolünü yitiren Mehmet Belen, önünde seyreden Sinan Kaşar'ın kontrolündeki 42 SE 906 plakalı otomobile çarparak durabildi. Otoyoldaki diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan 12 kişi ambulanslarla Tarsus ve Mersin'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralanan 56 yaşındaki Mehmet Belen, Tarsus Devlet Hastanesi'nde, gelini 30 yaşındaki Meliha Belen ve 1 yaşındaki torunu Elif Belen ise kaldırıldıkları özel hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan 9 kişinin ise tedavisi devam ediyor.
Jandarma ve polis, aynı aileden 3 kişinin öldüğü kazayla ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...