Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayrağı öpen çocuğa anlamlı hediye

Bayrağı öpen çocuğa anlamlı hediye

YAŞAM Haberleri

Eskişehir Karadenizliler Derneği, yürürken rüzgarda savrulan bayrağı öperek alnına koyan öğrenci adına Giresun'a 24 metrekarelik bir Türk bayrağı dikecek

Eskişehir Karadenizliler Derneği, Mahmudiye ilçesinde yolda yürürken rüzgarda savrulan bayrağı üç kez öperek alnına koyan 8 yaşındaki erkek çocuk adına Giresun'nun en yüksek noktalarından birine 24 metrekarelik bir Türk bayrağı dikecek.
Dernek Başkanı Ali Akyüz, bir düğün salonunda düzenlenen Karadenizliler Gecesi'nde yaptığı konuşmada, yolda yürürken rüzgarda savrulan bayrağı üç kez öperek alnına koyan 8 yaşındaki Mahmudiye Atatürk İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Beren Nafi Alsan'ı, onu yetiştiren ailesini ve öğretmenini kutladığını söyledi.
Akyüz, dernek olarak Alsan adına Giresun'nun en yüksek noktalarından birine 24 metrekarelik bir Türk bayrağı dikileceğini belirtti.
Etkinliğe katılan AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca da, Beren Nafi Aslan'ı tebrik ederek başarı dileğinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...