Kuluçkaya yatan horoz, herkesi şaşırttı

Kuluçkaya yatan horoz, herkesi şaşırttı

YAŞAM Haberleri

Horuzun sahibi Sertbakan: "Kahvehanede olayı anlattığımda kimse inanmadı. Gelip görenler hayretler içinde kalıyor. Ben de şaşırdım"

Asilbeyli Köyü'nde yaşayan emekli öğretmen Şener Sertbakan'ın kuluçkaya yatan horozu, görenleri şaşırtıyor.
Sertbakan, 10 yıl önce emekli olunca evinin bahçesine kümes yaptığını, 20'ye yakın tavuk ile bir horoz beslediğini söyledi.
Horozunun kuluçkaya yattığını ifade eden Sertbakan, "Horozu yumurtaların üzerinden kaldırmak istediğimde beni gagaladı. Yumurtaları aldım ve başka bir yere koydum, ancak horoz gitti oraya yattı. 12 gündür 14 yumurtanın üzerinde kuluçkaya yatıyor" dedi.

Veterinerlerin bu tür olayların olabileceğini söylediklerini dile getiren Sertbakan, "Kahvehanede olayı anlattığımda kimse inanmadı. Gelip görenler hayretler içinde kalıyor. Ben de şaşırdım" diye konuştu.

Şener Sertbakan'ın eşi Yükselen Sertbakan da horozu kuluçkaya yatmadan bir gün önce kesmeye karar verdiğini belirterek, böyle bir durumla daha önceden hiç karşılaşmadığını söyledi.

Köy sakinleri Rıdvan Tutar, ilk kez kuluçkaya yatan bir horoz gördüğünü belirterek, çok şaşırdığını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...