Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çorlu'da tüp patladı: 2 yaralı

Çorlu'da tüp patladı: 2 yaralı

YAŞAM Haberleri

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde 18 katlı apartmanın 14'üncü katındaki dairede mutfak tüpünün değişimi sırada patlama oldu.

Ev sahibi Nihal Davarcı ile tüpü getiren firma görevlisi Nijat Tunalı ağır yaralandı. Patlamanın tüp değişimi sırasında Tunalı'nın çakmakla kontrol etmeye çalıştığı anda meydana geldiği öne sürüldü.

Olay, Esentepe Mahallesi Emlak Konutları Mimoza apartmanın 14'ncü katında meydana geldi. Ev sahibi Nihal Davarcı, biten mutfak tüpünü değiştirilmesi için özel bir firmaya telefonla sipariş verdi. Kısa bir süre sonra gelen firma görevlisi Nijat Tunalı, mutfakta tüpü değiştirdikten sonra iddiaya göre çakmak yakarak kontrol etmek istediği sırada patlama meydana geldi. Patlamada Tunalı ile ev sahibi Nihal Davarcı ağır yaralandı.

Patlamanın meydana geldiği sırasında odasında olan Nihal Davarcı'nın 17 yaşındaki oğlu Utku Davarcı'nın ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan yaralıları ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Olayın şokunu yaşayan Utku Davarcı cep telefonundan babasına olayı anlatırken, annesinin söylemesine göre tüp getiren görevlinin çakmakla kontrol etmek istediği sırada patlama olduğunu söyledi.

Patlama nedeniyle mahallede panik yaşanırken, polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...