Yaşlı çift başları ezilerek öldürülmeden önce... Korkunç detay!

/ Kaynak: İHA
Yaşlı çift başları ezilerek öldürülmeden önce... Korkunç detay!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Eskişehir'de, evlerinin bahçesinde başları taşla ezilerek öldürüldüğü iddia edilen çiftin, aynı zamanda defalarca bıçaklandığı da ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa K. (64) ile eşi Tevhide K. (60), Gümüşkonak Mahallesi'ndeki evlerinin bahçesinde yakınları tarafından hareketsiz halde bulunmuş, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaşlı çiftin hayatını kaybettiği tespit edilmişti. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılan cesetlerin otopsisi yapıldı. Buna göre, Mustafa K.'nin boğaz ve göğsünden de olmak üzere 15 yerinden bıçaklandığı ve başının taşla ezildiği, eşi Tevhide K.'nin de sırt kısmından bıçaklandığı ve başının taşla ezildiği belirlendi. Mustafa K.'nin cenazesinin Günyüzü ilçesi Gümüşkonak Mahallesi'nde, eşi Tevhide K.'nin de Eskişehir'de toprağa verildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, vahşeti gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...