Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özel harekat polisi evinde canına kıydı

/ Kaynak: DHA
Özel harekat polisi evinde canına kıydı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru (48) Levent İpek, tabancasını başına ateşleyerek yaşamına son verdi.

Merkez Antakya İlçesi'nin Esenlik Mahallesi'nde oturan evli ve 3 çocuk babası Levent İpek, iddiaya göre evde kimsenin olmadığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle tabancasının başına dayayıp tetiği çekti. Saat 14.00 sıralarında eve geldiklerinde İpek'in yerde kanlar içinde yatarken bulan ailesinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi Levent İpek'in öldüğünü belirledi. İpek'in eşi ve çocukları sinir krizi geçirirken, olayı duyan İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ile meslektaşları da eve geldi. Levent İpek'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Hatay Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...