Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cinayet zanlısı ölü bulundu

Cinayet zanlısı ölü bulundu

YAŞAM Haberleri

Rize'de geçtiğimiz gece iş adamını başından vurarak öldüren cinayet zanlısı ölü bulundu.

Rize'de geçtiğimiz gece iş adamı Muhammet Abdullah Yumuşak (42) Çiftekavak Mahallesi'nde aracının içerisinde başından vurulmuş olarak bulunmuştu. Cinayetin zanlısı olarak aranan İbrahim Şahin (35) ise bugün akşam saatlerinde ölü olarak bulundu. Şahin'in cinayet işlendikten sonra yakınlarını arayarak cinayeti üslendiği ve intihar edeceğini söylediği ileri sürüldü. Bunun üzerine Polis Şahin'in gittiği düşünülen Gündoğdu Mahallesi'nde geniş kapsamlı arama başlatmıştı. Akşam saatlerinde Şahin'e ait olduğu tespit edilen cüzdan ve telefon Gündoğdu Mahallesi sahilinde kayalıklara terk edilmiş olarak bulundu. Şahin'in intihar edip denize atladığı ihtimali üzerine olay yerine balık adamlar çağrılarak denizin içerisinde kıyıda su altı araması gerçekleştirdiler. Yapılan aramada Şahin'in cansız bedeni bulundu. Şahin'in cesedi denizden çıkartılırken cinayette ve intiharda kullandığı düşünülen suç aletinin ise aranmasına devam ediliyor.
Edinilen bilgiye göre, cinayet zanlısının eşi Ü. Şahin'in (28) bir süre önce geçtiğimiz gece arıcının içerisinde başından vurularak öldürülen Muhammet Abdullah Yumuşak'a ait iş yerinde çalıştığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...