Leman Sam, binlerce kişi öldü 'Oh olsun' dedi

Leman Sam, binlerce kişi öldü 'Oh olsun' dedi

YAŞAM Haberleri

Ünlü sanatçı Leman Sam'ın binlerce kişinin hayatını kaybettiği Nepal depreminin ardından attığı tweet sosyal medyada tepki çekti.

7.9'luk büyük depremin ardından Leman Sam, şunları yazdı: Nepal'de Hindu tanrıçası için yüzlerce hayvan katletmişlerdi, cezasız mı kalacaktı, bugün binlercesi öldü, tanrıçaları kabul etsin artık... Düşünmeden kızıp köpürmeye hazır olanların anladığı biçimde hümanist değilim, yeni söylemiyorum bunu, her hümanistim diyene inanmayın. Kimsenin beni yargılamaya hakkı olduğunu düşünmüyorum, o kadar çok hümanist olsaydı, dünya bugünkü gibi mi olurdu?

"KİMSENİN BENİ YARGILAMAYA HAKKI YOK"

Gelen tepkilere rağmen yazdıklarının arkasında durduğunu söyleyen Leman Sam, "Düşünmeden kızıp köpürmeye hazır olanların anladığı biçimde hümanist değilim" dedi. Leman Sam daha sonra ise, "Kimsenin beni yargılamaya hakkı olduğunu düşünmüyorum, o kadar çok hümanist olsaydı, dünya bugünkü gibi mi olurdu?" diyerek yazdıklarını savundu.


Leman Sam, binlerce kişi öldü 'Oh olsun' dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...