Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üsküdar'daki Başbakanlık konutu yakınında kaza: 4 yaralı

/ Kaynak: İHA
Üsküdar'daki Başbakanlık konutu yakınında kaza: 4 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Üsküdar Kısıklı'da bulunan Başbakanlık Konutuna yakınındaki kavşakta minibüs ile otomobil çarpıştı. Kazada 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 05.30 sıralarında Üsküdar Kısıklı Caddesi ile Kısıklı Çamlıca Caddesi kesişiminde Başbakanlık Konutunun yaklaşık 100 metre ilerisinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Çamlıca'dan Üsküdar istikametine gitmekte olan Orhan Aksu yönetimindeki 34 RMS 96 plakalı minibüs, Ümraniye istikametine gitmekte olan Mücahit Ömer Öztürk idaresindeki 07 AH 347 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın sonucunda minibüs yan yatarken, otomobil sürücüsü Öztürk araç içerisinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalışmalara başladı. Polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından sürücü sıkıştığı yerden kurtarılarak sedyeye koyuldu. Yaralı ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada minibüs şoförü Aksu ise yara almadan kurtuldu. Öte yandan kazada otomobil içerisinde bulunan 2 çocuk ve anneleri de hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle şok geçirdiği gözlenen çocukları, bir polis memurunun su vererek sakinleştirmeye çalıştığı gözlendi.
Kaza sonrası minibüsünün yanına gelen Aksu, aracının içerisine girerek bir süre evraklarını aradı. Minibüs üzerinde yaptığı incelemelerin ardından minibüs, çekici yardımıyla düzeltilmesi sonrasında çekici yardımıyla yoldan çekildi.
Kazanın görgü tanığı Resul Eryunus, "Biz yukarıdan sesi duyunca geldik. Şoför yaralıydı, ağzından da kan geliyordu. Eşinin hali içler acısıydı, baya ağladı. Arabada çocuklar da vardı, 2 tane çocuk araçtan çıktı, onlarda hafif yaralı. Minibüs Üsküdar tarafından otomobil de Çamlıca tarafından geliyor, kavşakta çarpışmışlar" dedi.
Araçlarının çekilmesi sonrası Kısıklı Caddesi Üsküdar istikameti tekrardan trafiğe açıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...