Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Azgın sular küçük çocuğu yuttu, baba son anda kurtuldu

Azgın sular küçük çocuğu yuttu, baba son anda kurtuldu

YAŞAM Haberleri

Bursa'da, Suriyeli bir çocuk, Uludağ'dan gelen kar sularının aktığı dereye düşerek gözden kayboldu.

Arama kurtarma ekipleri çocuğu bulmak için seferber olurken, oğlunu aramak için azgın sulara giren baba da boğulma tehlikesi atlattı.

Olay öğleden sonra merkez Yıldırım ilçesinin Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. Suriyeli ailenin 6 yaşındaki Ahmet Abdullah isimli çocukları, Balıklıdere köprüsüne gitti. Bendin üzerinden karşıya geçmeye çalışan küçük çocuk dereye düşerek azgın sularda gözden kayboldu. Suriyeli çocuğun babası haberi alınca kendini dereye attı. Buz gibi kar sularında çocuğunu arayan baba boğulma tehlikesi atlattı.

İhbar üzerine polis, itfaiye, AFAD ve NAK ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler derede küçük çocuğun cesedini aradı. Yaklaşık 300 metre aşağıda, İsabey'de, başka çocukların, Ahmet'in suda sürüklendiğini gördüklerini söylemeleri üzerine orada da arama yapıldı. Ancak henüz bir neticeye ulaşılamadı.

Vatandaşlar, sabah derenin bu kadar azgın akmadığını, öğlen güneşin etkisini artırmasıyla Uludağ'da karların erimesiyle derenin su seviyesinin hızla yükseldiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...