CNN Türk spikeri o haberi sunamadı!

CNN Türk spikeri o haberi sunamadı!

YAŞAM Haberleri

'Güne Merhaba' programında haberi sunan CNN Türk spikeri Deniz Bayramoğlu bu görüntüden çok etkilendi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde otoyola giren ata minibüs çarptı. Belediye ekiplerinin iple iş makinesine bağladıkları ve defalarca düşürdükleri at, bir süre sonra öldü. 'Güne Merhaba' programında haberi sunan CNN Türk spikeri Deniz Bayramoğlu, atın bu görüntülerinden olumsuz etkilendi. Atın görüntüleri ekrana gelirken "Of işte, gördüğünüz" gibi diyen Bayramoğlu, haberin devamını getiremedi. Bayramoğlu daha sonra, stüdyoda nbsp;spor haberleri sunumuna geçerken, "Keşke görmeseydik o görüntüleri. Ben çok kötü oldum" dedi. Bayramoğlu spor haberlerini sunacak olan Emre Tilev'e, "Bakalım sunabilecek miyiz diğer haberleri" dedi.

Minibüsün çarptığı yaralı atı ölüme terk ettiler

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde minibüsün çarptığı yaralı at ölüme terk edildi. Roman vatandaşların uyutulmasına karşı çıkması üzerine belediye ekipleri yaralı atı bariyerlerin diğer tarafına bırakarak olay yerinden ayrıldı.
##tgvideo##


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...