Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakırköy'de feci kaza, çok sayıda yaralı var...

/ Kaynak: AA
Bakırköy'de feci kaza, çok sayıda yaralı var...

YAŞAM Haberleri  / AA

Bakırköy'de, tercihli yolda sollama yaparak yolun karşı yönüne geçen otomobilin minibüsle çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Sahil Yolu Zeytinburnu istikametinde, Serdar Çavuş'un (35) yönetimindeki 34 SN 885 plakalı otomobil, tercihli yolda sollama yaparak yolun karşı şeridine geçti. Kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen Hasan Kartal'ın (46) kullandığı 34 EZ 2855 plakalı minibüsle çarpıştı.Çarpmanın etkisiyle otomobil alev alırken, sürücüler araç içlerinde sıkıştı. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı sonucu olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sürücü Çavuş, olay yerinin yakınındaki işçiler tarafından araçtan çıkarılırken, araç da yangın söndürme tüpüyle söndürüldü. Sürücü Hasan Kartal ise itfaiye ekipleri tarafından aracından çıkarıldı. Kazada minibüste bulunan Nazmiye Özdemir, Sevda Yılmaz ile Gamze Yaşar da yaralandı.
Yaralılar ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Kazada olay yerine dökülen yakıt, belediye işçileri tarafından temizlenirken, ekipler diğer kazalara sebebiyet vermemek için yola kum döktü.
Kaza nedeniyle yaklaşık yarım saat çift yönlü kapanan yol, hasarlı araçların çekilmesinin ardından normale döndü.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...