Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobil HES inşaatına uçtu: 2 ölü, 3 yaralı

Otomobil HES inşaatına uçtu: 2 ölü, 3 yaralı

YAŞAM Haberleri

Tokat Erbaa'da sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobilin 25 metreden HES inşaat alanına uçtu, 1'i bebek 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Erbaa ilçesi D-100 Karayolu Karanlıkdere mevkiinde yaşandı. Erbaa'da market işletmeciliği yapan 58 yaşındaki Fahri Peynir, rahatsızlanan ikiz torunları 4 aylık Yavuz ile Selim'i, ikizlerin annesi 24 yaşındaki Fatma ve diğer gelini 28 yaşındaki Nagihan Peynir ile birlikte Tokat Devlet Hastanesi'ne getirdi. Buradaki tedavilerin ardından Fahri Peynir, kendisine ait 60 KY 426 plakalı otomobil ile yola çıktı.

Otomobil HES inşaatına uçtu: 2 ölü, 3 yaralı

İKİZLERİ ÖLÜM AYIRDI

İlçeye 15 kilometre kala HES inşaatı nedeniyle tek şeritten geçiş verilen yolda Fahri Peynir otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Yolun sağındaki bariyerlerin başlangıç kısmından toprak yola yönelen otomobil, 25 metre yükseklikten beton duvarın dibine düştü. Olayı nbsp; görenlerin haber vermesiyle kaza yerine sağlık ekipleriyle itfaiye ekibi sevk edildi.

Otomobil HES inşaatına uçtu: 2 ölü, 3 yaralı

Kazada sürücü Fahri Peynir ve nbsp; ikiz torunlarından Yavuz Peynir yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Fatma, oğlu Selim ve Nagihan Peynir ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahaleden sonra durumu ağır olan 4 aylık Selim Peynir, ambulansla Tokat'a sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...