Kurşunlanan otomobil kaza yaptı: 4 yaralı

Kurşunlanan otomobil kaza yaptı: 4 yaralı

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te, peşindeki kişilerin tabancayla ateş açtığı otomobil, kovalamaca sırasında kontrolden çıkarak başka bir otomobille çarpıştı.

Kaza, gece saatlerinde Çağdaş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kent merkezine giden 25 yaşındaki Ali Şahan yönetimindeki 06 LT 058 plakalı otomobili henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı plakası alınamayan siyah renkli bir otomobil kovalamaya başladı. Kovalamada önde ilerleyen Şahan yönetimindeki otomobile, peşindeki araçtan tabancayla ateş açıldı. Otomobilin arka camına isabet eden kurşunlarla panik yaşayan Ali Şahan, aracıyla kontrolsüz şekilde çıktığı cadde üzerindeki 28 yaşındaki Mustafa Özarslan yönetimindeki 27 TT 177 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle Ali Şahan'ın kontrolünden çıkan otomobil, caddedeki marketin kapısına çarparak durabildi. Kazada, otomobil sürücüleri ile yanlarındaki arkadaşları Alper Kepik ve Ali Şentürk yaralandı. Yaralılar, kazayı görenlerin ihbarı üzerine çağrılan ambulanslarla 25 Aralık Devlet Hastanesi ve Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. nbsp;
Kaza yerinde çevre güvenliği alan polisin çağırdığı olay yeri inceleme ekipleri kurşunlanan otomobilde inceleme yaptı. Ekipler incelemesinde otomobilde bir tabanca ele geçirdi. Polis, ateş açılan ve siyah renkli otomobilin plakasını belirleyip sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...