Yurttan kaçmaya çalışırken koluna demir korkuluk battı

/ Kaynak: DHA
Yurttan kaçmaya çalışırken koluna demir korkuluk battı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtta kalan kız öğrenciler 15 yaşlarındaki E.S. ile S.B., duvardan atlayıp kaçmak istedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı merkez Seyhan İlçesi'ndeki Şükrü Tülay Yetiştirme Yurdu'nda kalan E.S. ile S.B., akşam saatlerinde dışarı çıkmak istedi. Görevlilerin, "Bu saatten sonra çıkmanıza izin veremeyiz" demesi üzerine sinirlenen kızlar, firar etmeye karar verdi. Yurt bahçesinin arka tarafına giden kızlardan S.B., arkadaşı E.S.'yi omzuna alıp 2 metre yüksekliğindeki duvarın üzerine çıkardı. E.S., duvarın üzerindeki korkulukları aştı, aynı yolu kullanmak isteyen S.B., ise korkulukların arasında sıkıştı. Korkuluklardan kurtulmaya çalışan S.B.'nin sağ kolunu demir sıyırdı. Kolundan yaralanan genç kız çığlık atınca olay yerine güvenlik görevlileri geldi. S.B., hastaneye götürülüp tedavi edildikten sonra tekrar yurda teslim edildi.


Yurttan kaçmaya çalışırken koluna demir korkuluk battı

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...