Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Babasına 'televizyonun sesini kıs' deyince...

/ Kaynak: DHA
Babasına 'televizyonun sesini kıs' deyince...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Anne daha fazla dayanamadı. "Ders çalışıyorum televizyonun sesini kıs" diyen 17 yaşındaki kızını ve eşini döven Özcan T. gözaltına alındı.

ADANA'da 44 yaşındaki Özcan T., "Ders çalışıyorum televizyonun sesini kıs" diyen 17 yaşındaki lise öğrencisi kızı Melek T. ile araya giren eşi 38 yaşındaki Huriye T.'yi dövdü. Anne ile kızının şikayeti üzerine Özcan T. gözaltına alındı. Merkez Seyhan İlçesi'nin Yeşilyurt Mahallesi'nde oturan Özcan T., sabah saatlerinde uyanıp, televizyonu açtı. Odasında ders çalışan Melek T., babasına seslenip, "Televizyonunu sesini kıs, ders çalışamıyorum" diye uyarmak istedi. Kızının uyarısı üzerine öfkeye kapılan Özcan T., "Ben eşekler gibi çalışıyorum, bir televizyon keyfim var, onu izlemek için de senden izin mi alacağım. Sen de ders çalışma" diyerek üzerine yürüdü.
nbsp;
Fabrika işçisi baba, kızı Melek T.'yi dövmeye başladı. Özcan T., araya giren eşi Huriye T.'yi de dövdü. Genç kız, odasına girip ağlarken, Huriye T., cep telefonundan polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Özcan T.'yi gözaltına aldı. Gözü moraran Melek T. ile eşinden şikayetçi olan Huriye T. de sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne götürüldü. Sağlık kontrolünden geçirilen anne ile kızı, ifade için karakola götürüldü. Polis merkezinde eşinden şikayetçi olduğunu söyleyen Huriye T., "Evlendiğimiz günden beri şiddet uyguluyor. Her fırsatta, çeşitli bahanelerle dövüyor. Ama kızımı dövünce dayanamadım. O çocuk ders çalışmak istediği için dayak yedi. İlk kez şikayetçi oluyorum, cezasını bulsun" dedi.Polis, Özcan T. sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...