Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaldırıma bir adım kala canından oldu!

/ Kaynak: DHA
Kaldırıma bir adım kala canından oldu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adana'da alışverişe giderken yolun karşısına geçmek isteyen 3 çocuk annesi 65 yaşındaki Suna Eren, kaldırıma bir adım kala otomobilin çarpması sonucu öldü.

Kaza, pazar günü Doktor Sadık Ahmet Bulvarı'nda meydana geldi. Dünürü Fatma Özsüz, oğlu Uğur ve gelini ile alışverişe çıkan Suna Eren, bilgisayar mağazasındaki ürünlere bakmak istedi. Eren'in oğlu Uğur ile gelini karşıya geçerken, Fatma Özsüz ile kendisi geride kaldı. Geride kalan iki kadın, çocuklarına yetişmek için adımlarını hızlandırırken, 41 yaşındaki F.D.'nin kullandığı 07 E 6239 plakalı otomobil Suna Eren'e çarptı. Çarpmanın etkisi ile havaya fırlayan Suna Eren, otomobilin üzerine düştü. Ön camdan aracın içine giren Suna Eren ağır yaralandı. Suna Eren, olay yerine gelen ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Eren doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı.
Kaldırıma bir adım kala canından oldu!
Eren'in cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Gözaltına alınan sürücü, "Dayım ile babamın kavga ettiğini haber aldım. Onların yanına gitmek için otomobili hızlı kullanıyordum. Yolda da viraj vardı, önüme çıkanları son anda gördüm ama yapacak bir şey kalmamıştı" diye ifade verdi. Yapılan otopsiden sonra Suna Eren'in cenazesi yakınları tarafından teslim alındı. Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evine götürülen Eren'in yakınları gözyaşlarına boğuldu. Otomobilin aşırı süratli olduğunu ileri süren Fatma Özsüz, "Suna benim damadımın annesi, hep birlikte alışverişe çıkmıştık. Karşıya geçerken aşırı süratli gelen otomobil çarptı. Suna kaldırıma bir adım kala 5 metre havaya fırlayıp, otomobilin ön camından içeriye girdi" diyerek kazayı anlattı.
Otomobili kullanan F.D. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. nbsp;
Suna Eren'in cenazesi ise Buruk Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.




YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...